Klanttevredenheid is onze belangrijkste reclame

Lees hoe andere klanten onze service ervaren

Klantbeoordelingen over Blue Parking

Onze missie is simpel: zorgen dat iedere klant met een gerust hart op reis kan. Wij doen alles om parkeren voor u zo veilig en comfortabel mogelijk te maken. Om u een beeld te geven van de ervaringen van onze klanten vind u hieronder diverse beoordelingen. Deze worden dagelijks verzameld en getoetst op betrouwbaarheid door een externe partij (Feedback Company).

Als u vragen of opmerkingen heeft naar aanleiding van deze beoordelingen, neem dan gerust contact op met onze klantenservice. Wij staan altijd open voor suggesties!

J. Brummelhuis
20-11-2017
Beveelt dit bedrijf
aan:
Nee
Beschrijving van ervaring:
Ik heb een slechte ervaring. Qua vriendelijkheid moesten ze het van de chaufeurs hebben. Het personeel en ook de chef zijn niet vriendelijk. Bij terug komst van de vakantie komen we bij de auto terug een deuk. En ook geen kleintje laten taxeren 850 . Ik heb het direct gemeld en ik zou terug gebeld worden door de chef. Na anderhalve week zelf maar gebeld rond 16.00. Hij was er niet. De chef heeft 3 werkdagen van 4uur. De volgende dag heb ik de chef gesproken en hij zegt een onderzoek gestart te zijn. Oja ik kreeg de vraag of ik nog foto s had van de auto zonder deuk. Nee tuurlijk niet als ik iets koop wat niet overdatum is ga ik er toch ook niet mee terug. Afijn we zijn nu 3 weken verder na het laatste telefoontje en zou al na een week teruggebeld worden. Ze houden zich niet aan de afspraken en als je op hun site kijkt om een feedback achter te laten is dit niet mogenlijk. Vandaar dat ik de link voor de feedback hierin heb geplakt. https www.feedbackcompany.com nl-nl review blue-parking t 311168 Kortom wilt u slecht behandeld worden voor een hoge prijs en maakt het u niet uit of uw auto beschadigd wordt dan kunt u gerust hier parkeren.
Sterke punten:
Stefan
05-11-2017
Beveelt dit bedrijf
aan:
Ja
Beschrijving van ervaring:
Nice contact always in time best service
Sterke punten:
adriaenssen Gustaaf
04-11-2017
Beveelt dit bedrijf
aan:
Ja
Beschrijving van ervaring:
Zeer hulpvaardig en correcte service zowel bij aankomst als vertrek
Sterke punten:
De vleeschauwer
01-11-2017
Beveelt dit bedrijf
aan:
Ja
Beschrijving van ervaring:
Goed onthaal vlotte service
Sterke punten:
Patricia Leermakers
01-11-2017
Beveelt dit bedrijf
aan:
Ja
Beschrijving van ervaring:
Nette en snelle service. Auto was netjes gestald
Sterke punten:
K.J. Lugtmeier
24-10-2017
Beveelt dit bedrijf
aan:
Ja
Beschrijving van ervaring:
In principe goed. Wel vervelend dat op de trerugweg n passagier meer dan 10 minuten te laat kwam opdagen. Daardoor moesten de overige 6 passagiers wachten.
Sterke punten:
Koning
01-11-2017
Beveelt dit bedrijf
aan:
Ja
Beschrijving van ervaring:
Blue Parking reeds meerdere keren gebruikt. Afspraken worden altijd correct uitgevoerd. Nooit lang wachten bij terugkomst en auto staat klaar. Tot nu toe alleen positieve ervaringen.
Sterke punten:
Marion
01-11-2017
Beveelt dit bedrijf
aan:
Ja
Beschrijving van ervaring:
Dit was de eerste keer dat wij gebruik maakten van Bluetooth Parking maar we gaan er zeker nog een keer gebruik van maken. Goede prijs - kwaliteit verhouding
Sterke punten:
B. Bruinsma
31-10-2017
Beveelt dit bedrijf
aan:
Ja
Beschrijving van ervaring:
Gemakkelijk te reserveren via de website prima service.
Sterke punten:
de jong
31-10-2017
Beveelt dit bedrijf
aan:
Ja
Beschrijving van ervaring:
prima geholpen gelijk opgevangen en begelijd
Sterke punten:
jeurissen claes
31-10-2017
Beveelt dit bedrijf
aan:
Ja
Beschrijving van ervaring:
super tevreden zeer snel geholpen bij terugkomst stond het busje eral .
Sterke punten:
23-10-2017
Beveelt dit bedrijf
aan:
Nee
Beschrijving van ervaring:
Pas na ruim 45 minuten opgehaald na bellen. Gevolg midden in de nacht in de kou staan wachten. Erg jammer. Er werd ons gezegd 15 minuten tot 20 hooguit te moeten wachten.
Sterke punten:
Wenke
31-10-2017
Beveelt dit bedrijf
aan:
Ja
Beschrijving van ervaring:
Perfect. 5 uur s nachts bij Blue Parking en de shuttle bus stond al klaar om ons naar Schiphol te brengen Wij waren nog niet bekend met Blue Parking en ook niet met het afgeven van onze sleutel en maakte daarom een foto van onze km stand. Na onze vakantie 1 telefoontje en binnen 10 minuten stond het busje weer klaar op Schiphol. Onze auto stond klaar bij Blue Parking met 1 km meer op de teller. Perfect dus en super goed geregeld
Sterke punten:
Corinne Jeanmaire
31-10-2017
Beveelt dit bedrijf
aan:
Ja
Beschrijving van ervaring:
Very good. No bad surprises.
Sterke punten:
Alex
23-10-2017
Beveelt dit bedrijf
aan:
Nee
Beschrijving van ervaring:
Wij hebben na een heerlijke vakantie in Griekenland ruim een uur in de kou en regen moeten wachten voordat we opgehaald werden. Dat is pas een vakantie afknapper.... En toen het busje eenmaal arriveerde liepen de gemoederen hoog op...
Sterke punten:
c.spelde
23-10-2017
Beveelt dit bedrijf
aan:
Ja
Beschrijving van ervaring:
alles goed alleen te ver van schiphol.
Sterke punten:
Sander
30-10-2017
Beveelt dit bedrijf
aan:
Ja
Beschrijving van ervaring:
Prima ervaring. Erg klantvriendelijk en zeker een aanrader
Sterke punten:
Weststrate
30-10-2017
Beveelt dit bedrijf
aan:
Ja
Beschrijving van ervaring:
De mensen van Blue Parking hebben absoluut gedaan wat ze beloofden. Bij aankomst werd alles snel behandeld en uitgelegd. We konden direct instappen en werden meteen naar het vliegveld gebracht. Bij terugkomst belden we op en bleek dat de shuttlebus al bij het vliegveld was en konden we binnen 5 minuten instappen. Terug bij de auto was deze al binnen gezet zodat we niet in de regen met onze koffers hoefden te zeulen. Al met al was het uitstekend en zijn we erg tevreden
Sterke punten:
J. Dorenbos
30-10-2017
Beveelt dit bedrijf
aan:
Ja
Beschrijving van ervaring:
Keurig nette service
Sterke punten:
Theo Prins
30-10-2017
Beveelt dit bedrijf
aan:
Ja
Beschrijving van ervaring:
Betrouwbaar snel en voordelig ...
Sterke punten:
E. van Willegen
30-10-2017
Beveelt dit bedrijf
aan:
Ja
Beschrijving van ervaring:
Dit was voor ons de eerste keer en zeker niet de laatste keer. Alles verliep perfect.
Sterke punten:
Vedder
22-10-2017
Beveelt dit bedrijf
aan:
Ja
Beschrijving van ervaring:
Bij terugkomst Schiphol te lang moeten wachtten
Sterke punten:
thijs lamers
30-10-2017
Beveelt dit bedrijf
aan:
Ja
Beschrijving van ervaring:
prima bedrijf voor lang parkeren wbt prijs kwaliteit uitstekend netjes geholpen en snelle shuttle. gewoon aanrader
Sterke punten:
Liesbeth Buijs
30-10-2017
Beveelt dit bedrijf
aan:
Ja
Beschrijving van ervaring:
Betrouwbaar snel vriendelijk goede service heel tevreden
Sterke punten:
Wielage
22-10-2017
Beveelt dit bedrijf
aan:
Nee
Beschrijving van ervaring:
werkte prima om de auto daar te brengen en naar schiphol te worden gebracht. We hoefden niet lang te wachten. Wij hebben een leaseauto en mogen de sleutel niet aan derden overhandigen. Wel raar vonden wij het dat als je de sleutel niet achterlaat je fors meer moet betalen. Hierdoor weet ik niet of wij nogmaals de auto bij Blueparking brengen.
Sterke punten:
Van Horssen
22-10-2017
Beveelt dit bedrijf
aan:
Ja
Beschrijving van ervaring:
Heenreis verliep vlekkeloos. Terugreis verliep chaotisch. Ging niet op volgorde. Bij aankomst op de bleu parking was er 1 medewerker rondom onaardig. niet degene die de sleutels verzorgde die was bijzonder vriendelijk en behulpzaam
Sterke punten:
Arend Ligtenberg
30-10-2017
Beveelt dit bedrijf
aan:
Ja
Beschrijving van ervaring:
De ervaring over Bleu Parking is zeer positief
Sterke punten:
W. Zalm
29-10-2017
Beveelt dit bedrijf
aan:
Ja
Beschrijving van ervaring:
2 weken eerder plaats gereserveerd. Kwam vrijdag 113 oktober rond 11 00uur aan en mijn auto werd weggezet waarna ik met een lekkere koffie mocht wachten op de chauffeur Turks die mij naar Schiphol bracht. Had nog een leuk gesprek met hem omdat ik ook naar Turkije ging. Na landen op Schiphol bij terugkomst stond direct busje te wachten. Heerlijk al je om 01 00uur s nachts aankomt. Prima voor elkaar en niets te klagen.
Sterke punten:
Irene
29-10-2017
Beveelt dit bedrijf
aan:
Ja
Beschrijving van ervaring:
Helemaal top. Snelle service vriendelijk personeel niet duur.
Sterke punten:
Ada
29-10-2017
Beveelt dit bedrijf
aan:
Ja
Beschrijving van ervaring:
Goed bedacht concept en het werkt
Sterke punten:
B. Lamberts
28-10-2017
Beveelt dit bedrijf
aan:
Ja
Beschrijving van ervaring:
Prima.
Sterke punten:
Martine van Die
28-10-2017
Beveelt dit bedrijf
aan:
Ja
Beschrijving van ervaring:
Prima service
Sterke punten:
D.J. van der Waal
28-10-2017
Beveelt dit bedrijf
aan:
Ja
Beschrijving van ervaring:
goed
Sterke punten:
M
27-10-2017
Beveelt dit bedrijf
aan:
Ja
Beschrijving van ervaring:
Prettige service
Sterke punten:
Aaldert Bunskoek
27-10-2017
Beveelt dit bedrijf
aan:
Ja
Beschrijving van ervaring:
Het was geweldig geregeld. Keurig ontvangen door de medewerkers en de auto werd netjes naar zijn plaats gereden. Bij aankomst stond de auto al weer klaar en konden we direct weg rijden. Klasse
Sterke punten:
Steemwinckel
26-10-2017
Beveelt dit bedrijf
aan:
Ja
Beschrijving van ervaring:
Vlotte transfer naar en van luchthaven
Sterke punten:
Bruinekreeft
26-10-2017
Beveelt dit bedrijf
aan:
Ja
Beschrijving van ervaring:
Eerste keer via een parking maar prima ervaring
Sterke punten:
Hoekstra
18-10-2017
Beveelt dit bedrijf
aan:
Nee
Beschrijving van ervaring:
Het begin leek goed. Redelijk dicht bij Schiphol. Auto keurig gefotografeerd. Direct naar Schiphol gebracht. Terug keurig op tijd gebeld. Ze waren onderweg en zouden binnen vijf minuten komen. Na twintig minuten toch nog maar een keer gebeld waar ze bleven. Wij stonden keurig buiten op de aangegeven plaats te wachten dus we kregen het koud. Toen werd gezegd dat er problemen waren met de brug. Geen idee welke brug. Wij hebben we op de heenweg geen gezien. Maar goed. Ze zouden er nu binnen drie minuten zijn. Dit waren er uiteindelijk tien minuten. Wachten op zich geen probleem maar zeg dan gewoon hoe laat je er wel bent dan konden we binnen wachten en eventueel nog iets anders doen. Een half uur buiten wachten in de kou was geen prettige ervaring.
Sterke punten:
rolink
18-10-2017
Beveelt dit bedrijf
aan:
Nee
Beschrijving van ervaring:
SLECHT omdat wij bij terugkomst GEEN contact konden krijgen met het tel.nr. waar wij ons moesten melden bij aankomst. Via via is het na meer dan 1 uur gelukt om eindelijk in contact te komen en na anderhalf uur na aankomst werden wij pas opgehaald. Een keer maar nooit weer. PS er waren ook nog andere mensen die ook niet in contact konden komen met het enige tel.nr. wat op het b riefje stond.
Sterke punten:
Benadeelde
18-10-2017
Beveelt dit bedrijf
aan:
Nee
Beschrijving van ervaring:
Zeer slecht niet helder in hun voorwaarden OPLICHTERS
Sterke punten:
Oosterloo Klaas
25-10-2017
Beveelt dit bedrijf
aan:
Ja
Beschrijving van ervaring:
We zijn correct behandeld door het personeel soms een beetje afstandelijk. Het vervoer naar schiphol verliep vlot waar we keurig werden afgezet. Kregen duidelijke instructies mee voor de terugreis. Ook het ophalen vanaf schiphol is vlot afgehandeld.
Sterke punten:
Tom
25-10-2017
Beveelt dit bedrijf
aan:
Ja
Beschrijving van ervaring:
Super. Niet moeten wachten bij het vertrek naar de luchthaven. En ook bij het terugkomen kwam het busje mij direct ophalen. Goeie service
Sterke punten:
R. koelewijn
25-10-2017
Beveelt dit bedrijf
aan:
Ja
Beschrijving van ervaring:
Heel correct. Niets wat tegen viel.
Sterke punten:
Tito
25-10-2017
Beveelt dit bedrijf
aan:
Ja
Beschrijving van ervaring:
Prima Goed afgestemd en mooi tarief.
Sterke punten:
Hans
24-10-2017
Beveelt dit bedrijf
aan:
Ja
Beschrijving van ervaring:
Prima service makkelijk te vinden. We moesten wel 15 minuten wachten op vervoer naar Schiphol maar daarna sta je er binnen 10 minuten. Nadat we op de terugreis onze koffers hadden gepakt 1 belletje en we werden binnen 10 minuten weer opgehaald auto stond klaar en we konden direct naar huis rijden.
Sterke punten:
D van den Geest
24-10-2017
Beveelt dit bedrijf
aan:
Ja
Beschrijving van ervaring:
Goede service vriendelijke mensen komt betrouwbaar over. Verbeterpunten een goed verlicht bord aan de straatkant zodat het in het donker beter is te vinden. Naam van het bedrijf groot en duidelijk op alle kanten van de shuttelbusjes zetten chauffeurs voorzien van duidelijke Blue Parking kleding
Sterke punten:
prins
16-10-2017
Beveelt dit bedrijf
aan:
Ja
Beschrijving van ervaring:
Heen weg prima service bij terugkomst 45 min gewacht op het busje. Dat vonden wij toch iets te lang.
Sterke punten:
Rombouts
24-10-2017
Beveelt dit bedrijf
aan:
Ja
Beschrijving van ervaring:
Prettig dicht bij en wagen stond veilig
Sterke punten:
van den bulck nancy
24-10-2017
Beveelt dit bedrijf
aan:
Ja
Beschrijving van ervaring:
goedemorgen alles was super geen wachttijden direkt naar luchthaven gebracht. bij aankomst moesten we bellen maar er stond busje en we mochten gelijk instappen was super . dank u voor de goede service gr tot de volgende
Sterke punten:
Wessels
16-10-2017
Beveelt dit bedrijf
aan:
Ja
Beschrijving van ervaring:
Goed bevallen.
Sterke punten:
L. Boom
24-10-2017
Beveelt dit bedrijf
aan:
Ja
Beschrijving van ervaring:
Onze eerste keer dat we gebruik maakten van Blue Parking en ik kan niet anders zeggen dan super
Sterke punten:
T. v.d. Meulengraaf
23-10-2017
Beveelt dit bedrijf
aan:
Ja
Beschrijving van ervaring:
Reservering ging eenvoudig via de site van Bleu Parking. Auto binnenrijden bagage wordt netjes voor je aangepakt en in de shuttelbus gezet en vervolgens een rustige rit naar Schiphol. uiteraard instructie gehad wat te doen bij aankomst op Schiphol na de vakantie. Helaas was onze vlucht gecanceld en vlogen we een dag later. Dit telefonisch doorgegeven en was geen probleem. toen we aankwamen op Schiphol met vliegtuig werden we al gebeld dat de bus op de afgesproken vertrekplek stond. Bij aankomst op parkeerterrein stond de auto al binnen klaar. Bagage overgezet en vertrokken. Geen enkel woord over het feit dat de auto er langer gestaan heeft. ik ben erg tevreden over de service en prijsstelling van Blue Parking. Volgende keer weer.
Sterke punten:
Drabbe
23-10-2017
Beveelt dit bedrijf
aan:
Ja
Beschrijving van ervaring:
Snel op het vliegveld en ook weer snel bij de auto
Sterke punten:
mjg pouwels
23-10-2017
Beveelt dit bedrijf
aan:
Ja
Beschrijving van ervaring:
Keurig behandeld en snelle afhandeling naar vliegveld
Sterke punten:
Adrianus Kramp
23-10-2017
Beveelt dit bedrijf
aan:
Ja
Beschrijving van ervaring:
Goed
Sterke punten:
Meijs
23-10-2017
Beveelt dit bedrijf
aan:
Ja
Beschrijving van ervaring:
Prima. Aandachtspunt is wachttijd bij ophalen. Wij hebben dik half uur moeten wachten bij terugkomst
Sterke punten:
Gezin met 5 personen
22-10-2017
Beveelt dit bedrijf
aan:
Ja
Beschrijving van ervaring:
Prima vriendelijk personeel snelle haal en breng service naar schiphol.
Sterke punten:
John Spijkers
23-10-2017
Beveelt dit bedrijf
aan:
Ja
Beschrijving van ervaring:
Prima geregeld. Zowel bij wegbrengen als ophalen ging alles snel en soepel.
Sterke punten:
Robroch
22-10-2017
Beveelt dit bedrijf
aan:
Ja
Beschrijving van ervaring:
Goede service en prettige chauffeurs. Goed telefonisch bereikbaar
Sterke punten:
Sabina
22-10-2017
Beveelt dit bedrijf
aan:
Ja
Beschrijving van ervaring:
Alles is goed gegaan
Sterke punten:
Gezin met 5 personen
22-10-2017
Beveelt dit bedrijf
aan:
Ja
Beschrijving van ervaring:
Prima vriendelijk personeel snelle haal en breng service naar schiphol.
Sterke punten:
Wcj Gerwen
22-10-2017
Beveelt dit bedrijf
aan:
Ja
Beschrijving van ervaring:
Prima
Sterke punten:
schreuders
22-10-2017
Beveelt dit bedrijf
aan:
Ja
Beschrijving van ervaring:
snel en netjes
Sterke punten:
T Sportel
22-10-2017
Beveelt dit bedrijf
aan:
Ja
Beschrijving van ervaring:
Prima al vaak de auto geparkeerd. Deze keer voor t eerst dat we meemaakten dat er teveel personen werden vervoerd. Ip hoort iedereen in de gordels maar dat kon zowel op de weg naar als van Schiphol niet. Zou niet mogen
Sterke punten:
Teun Rovers
21-10-2017
Beveelt dit bedrijf
aan:
Ja
Beschrijving van ervaring:
Prettig vriendelijk en op tijd
Sterke punten:
Kempel
21-10-2017
Beveelt dit bedrijf
aan:
Ja
Beschrijving van ervaring:
Nadat wij van de zomer voor het eerst gebruik hadden gemaakt van Blue Parking hebben wij er tijdens de herfstvakantie weer voor gekozen. En wederom is het ons prima bevallen.
Sterke punten:
Clement
21-10-2017
Beveelt dit bedrijf
aan:
Ja
Beschrijving van ervaring:
Vlotte service ... Duidelijke afspraken ...
Sterke punten:
je l inders
21-10-2017
Beveelt dit bedrijf
aan:
Ja
Beschrijving van ervaring:
goed
Sterke punten:
Koen Heylen BP
21-10-2017
Beveelt dit bedrijf
aan:
Ja
Beschrijving van ervaring:
Perfecte eerste ervaring Alles verlopen zoals aangegeven op website. Vriendelijke ontvangst en correcte communicatie. Zowel bij heen- als terugvlucht binnen 5 minuten vertrokken. Tevreden met eerste ervaring. Aanrader.
Sterke punten:
Jan Jansen
20-10-2017
Beveelt dit bedrijf
aan:
Ja
Beschrijving van ervaring:
Positief
Sterke punten:
w. klasen
20-10-2017
Beveelt dit bedrijf
aan:
Ja
Beschrijving van ervaring:
goed geregeld en niet duur
Sterke punten:
-
20-10-2017
Beveelt dit bedrijf
aan:
Ja
Beschrijving van ervaring:
Goed
Sterke punten:
Galema
20-10-2017
Beveelt dit bedrijf
aan:
Ja
Beschrijving van ervaring:
Snelle bevestiging bij boeken. Prima contact terplastse prima vervoer maar Schiphol goed telefonisch contact bij terugkomst en prima aflevering de auto stond weer klaar en geen beschadigingen.
Sterke punten:
R.Minner
20-10-2017
Beveelt dit bedrijf
aan:
Ja
Beschrijving van ervaring:
Transfert van en naar Schiphol en bewaring auto waren OK. Interessante prijs. Parking moeilijk te vinden bij duisternis een lichtreclame zou nuttig zijn.
Sterke punten:
Gert Broekhuizen
20-10-2017
Beveelt dit bedrijf
aan:
Ja
Beschrijving van ervaring:
Een prima keus. Alles gaat lekker snel vriendelijke chauffeurs en een mooie prijs. Volgende keer weer
Sterke punten:
Sander Brok
20-10-2017
Beveelt dit bedrijf
aan:
Ja
Beschrijving van ervaring:
Goede ervaring. Goede oplossing om eigen kinderstoeltje te kunnen gebruiken in shuttlebus. En auto stond netjes klaar toen we terug kwamen.
Sterke punten:
N vd Poort
20-10-2017
Beveelt dit bedrijf
aan:
Ja
Beschrijving van ervaring:
Prima service op tijd en voor een redelijke prijs
Sterke punten:
scheeren
20-10-2017
Beveelt dit bedrijf
aan:
Ja
Beschrijving van ervaring:
zeer goed
Sterke punten:
gerard
12-10-2017
Beveelt dit bedrijf
aan:
Ja
Beschrijving van ervaring:
weer als voorheen goed. Alleen een opmerking toen we snachts aankwamen was er niemand aanwezig dit vonden wij wel raar maar even gewacht en toen kwam de medewerker er aan.hij veronschuldigde zich ook dat er niemand was maar dat kwam door de drukte.ik vind dat er altijd iemand op de receptie aanwezig moet zijn.
Sterke punten:
Jan
20-10-2017
Beveelt dit bedrijf
aan:
Ja
Beschrijving van ervaring:
Prima
Sterke punten:
Jp Huizer
19-10-2017
Beveelt dit bedrijf
aan:
Ja
Beschrijving van ervaring:
Uitstekend
Sterke punten:
Kees Groothedde
19-10-2017
Beveelt dit bedrijf
aan:
Ja
Beschrijving van ervaring:
voor ons de eerste keer om de auto lang te parkeren en met shuttle naar Schiphol vervoerd te worden. het is ons goed bevallen.
Sterke punten:
Kees Groothedde
19-10-2017
Beveelt dit bedrijf
aan:
Ja
Beschrijving van ervaring:
Helemaal top
Sterke punten:
Marcell Vroeijemstijn
19-10-2017
Beveelt dit bedrijf
aan:
Ja
Beschrijving van ervaring:
Uitstekende service en vlot. Leuk gesprek met chauffeur op terugweg.
Sterke punten:
Frans Kampers
18-10-2017
Beveelt dit bedrijf
aan:
Ja
Beschrijving van ervaring:
Zeer klantvriendelijk contact. We werden bij de heenreis gebeld of we het afgesproken tijdstip nog konden halen Helaas enige file vertraging opgelopen. Geen probleem we wachten nog een minuut of tien op u. Dus kwamen we mooi op tijd op Schiphol aan. Bij de terugreis stond vrijwel meteen het vervoer klaar. Geen problemen met de afgifte of het in ontvangst nemen van de auto
Sterke punten:
Alexandra Lammers
18-10-2017
Beveelt dit bedrijf
aan:
Ja
Beschrijving van ervaring:
Prima service vriendelijke medewerkers. Goede prijs
Sterke punten:
Dijkman Hans
18-10-2017
Beveelt dit bedrijf
aan:
Ja
Beschrijving van ervaring:
Zeer prettig.
Sterke punten:
Kuilder
18-10-2017
Beveelt dit bedrijf
aan:
Ja
Beschrijving van ervaring:
Prima. Goede afspraken
Sterke punten:
Wim Duijm
18-10-2017
Beveelt dit bedrijf
aan:
Ja
Beschrijving van ervaring:
Goede afspraken en netjes geregeld. Goede prijs
Sterke punten:
Ufuk
18-10-2017
Beveelt dit bedrijf
aan:
Ja
Beschrijving van ervaring:
Geen bijzonderheden dienst geleverd naar verwachting.
Sterke punten:
Oosting
18-10-2017
Beveelt dit bedrijf
aan:
Ja
Beschrijving van ervaring:
Prima ervaring Alles keurig geregeld direct bij aankomst werden we naar Schiphol gebracht en op de terugweg was de shuttle er binnen 10 15 minuten deze keer moest de shuttle op ons wachten aangezien we de afgesproken plek niet terug konden vinden.. oeps . Een collega aan de telefoon heeft ons goed geholpen hij gaf aan dat de eerste shuttle moest vertrekken maar dat er met 10 minuten een nieuwe voor ons klaar zou staan en voila 10 minuten later waren wij weer onderweg naar onze auto.
Sterke punten:
Schaap
18-10-2017
Beveelt dit bedrijf
aan:
Ja
Beschrijving van ervaring:
Prima service vriendelijke chauffeurs. Geen lange wachttijden
Sterke punten:
E. Van Der Hoeven
18-10-2017
Beveelt dit bedrijf
aan:
Ja
Beschrijving van ervaring:
Correct. Op tijd. Auto staat binnen vooraan voor je klaar bij terugkomst.
Sterke punten:
Peters
18-10-2017
Beveelt dit bedrijf
aan:
Ja
Beschrijving van ervaring:
de eerste indruk was n oude staat
Sterke punten:
Stephanie Hoogstad
17-10-2017
Beveelt dit bedrijf
aan:
Ja
Beschrijving van ervaring:
Alles zeer goed geregeld en nette parkeergelegenheid die goed te bereiken is. Volgende keer zeker weer hier parkeren
Sterke punten:
Marleen van Dijkhuizen
17-10-2017
Beveelt dit bedrijf
aan:
Ja
Beschrijving van ervaring:
Heel aardige chauffeur. Op tijd naar vliegveld gebracht en opgehaald . Auto stond al klaar bij terugkomst. Lekker koffie.
Sterke punten:
Ivo van de Moosdijk
17-10-2017
Beveelt dit bedrijf
aan:
Ja
Beschrijving van ervaring:
Prettige en betaalbare manier van parkeren op ongeveer een kwartier van de vertrekhal.
Sterke punten:
H. Alink
17-10-2017
Beveelt dit bedrijf
aan:
Ja
Beschrijving van ervaring:
Prima autostalling. Alles zoals afgesproken. Korte wachttijden. Vriendelijke behandeling.
Sterke punten:
C.Smits
17-10-2017
Beveelt dit bedrijf
aan:
Ja
Beschrijving van ervaring:
Alles goed geregeld
Sterke punten:
Gunther Tap
17-10-2017
Beveelt dit bedrijf
aan:
Ja
Beschrijving van ervaring:
Alles netjes volgens afspraak geregeld en verlopen. Goede service.
Sterke punten:
Parkeren vanaf € 3,20 per dag

Reserveer direct uw parkeerplaats.

Het duurt slechts 1 minuut!

Startdatum
Selecteer datum
Einddatum
Selecteer datum
Reserveer nu!

Liever telefonisch reserveren?
Bel 06 43919194

Locatie van onze parkeerfaciliteit