Veilig en overdekt parkeren bij Schiphol tegen de allerlaagste prijs.

Zodat u met een gerust hart op reis kunt.

Veel gestelde vragen

1. Hoe kan ik reserveren?
Reserveren kan via het online reserveringsformulier. Telefonisch reserveren kan ook via 06 43919194.

2. Kan ik reserveren als ik geen vluchtgegevens heb?
Ja, u kunt zonder vluchtgegevens een parkeerplaats reserveren. Met uw vluchtgegevens kunnen we rekening houden met eventuele vertragingen.

3. Kan ik voor meerdere auto's tegelijk reserveren?
Ja, het beste kunt u in dat geval telefonisch reserveren via 06 43919194. Als u online wilt reserveren dient u voor iedere auto een afzonderlijke reservering in te voeren.

4. Wordt er een maximum gesteld aan het aantal personen per reservering?
Bij een reservering gaan we uit van een normale personenauto met maximaal 5 personen. Komt u met meer dan 5 personen per reservering, neem dan aub van tevoren contact op met ons om eventuele meerkosten te bespreken.

5. Hoe weet ik dat mijn reservering is doorgekomen?
U krijgt kort na invoer van uw reservering een bevestiging in uw mailbox. Heeft u deze bevestigingsmail niet ontvangen? Controleer dan eerst uw spambox: o.a. Hotmail heeft de neiging om de bevestigingsmail als spam te behandelen. Als u geen bevestiging kunt terugvinden, neem dan aub telefonisch contact op via 06 43919194.

6. Hoe kan ik een reservering annuleren?
Bij Blue Parking kunt u kosteloos annuleren tot op de dag voor vertrek. Een annulering kunt u telefonisch of per e-mail doorgeven. U hoort een bevestiging te krijgen van uw annulering per mail. Controleer goed of u deze mail hebt ontvangen. Indien u niet komt opdagen zonder geldige annulering, dan zijn we genoodzaakt om het volledige reserveringsbedrag + €15 administratiekosten in rekening te brengen.

7. Moet ik bij het parkeren mijn autosleutel inleveren?
Ja, bij binnenkomst levert u de autosleutel in. De reden hiervoor is dat we de auto voor u inparkeren op een efficiente manier. Dit zorgt ervoor dat we de prijzen de laagste kunnen houden van alle parkeeraanbieders rondom Schiphol. Uw sleutel wordt uiteraard veilig opgeborgen in onze sleutelkluis. Mocht u toch bezwaar hebben tegen het inleveren van uw sleutel, dan kunt u tegen een meerprijs van €17,50 de sleutel meenemen.

8. Wie is Blue Parking?
Wij zijn een klein team van parkeerprofessionals. Alles wat wij doen is erop gericht om u met een zorgeloos en comfortabel gevoel op reis te laten gaan. Wij zijn gevestigd in Aalsmeer op de Legmeerdijk 202. Blue Parking is een onderdeel van Samen BV.

9. Wat zijn de openingstijden?
Blue Parking is 24 uur per dag, 7 dagen per week geopend.

10. Hoe kan ik contact opnemen?
Wij zijn 24/7 bereikbaar via telefoonnummer 06 43919194. Mailen kan ook naar info@blueparking.nl. U ontvangt altijd binnen 1 werkdag antwoord.

Parkeren vanaf € 3,20 per dag

Reserveer direct uw parkeerplaats.

Het duurt slechts 1 minuut!

Startdatum
Selecteer datum
Einddatum
Selecteer datum
Reserveer nu!

Liever telefonisch reserveren?
Bel 06 43919194

Locatie van onze parkeerfaciliteit